MikkoPaatero

Kaikki blogit puheenaiheesta Vihreä lanka

Vihreät, kumpi on isompi uhka, ydinvoima vai ilmastonmuutos?

Vihreiden puoluelehti Vihreä Lanka teki pari viikkoa sitten infograafin, johon purki Kansainvälisen ilmastopaneeli IPCC:n toimenpidesuositukset helposti luettavaan muotoon. Ilmeisesti grafiikkaa ei ollut mahdollista yksinkertaistaa niin paljon, että puolueen puheenjohtaja Pekka Haavistokin olisi ymmärtänyt, millaisten ongelmien kanssa ympäristöpolitiikassa tällä hetkellä painitaan.

Näin äänestäjät liikkuvat!

Vihreä lanka on teettänyt taloustutkmuksella erinomaisen selvityksen äänestäjien liikkumisesta.  Kuten tuosta gallupista selviää, niin eniten vuotaa demareiden perälauta ja joka suuntaan. Varsinkin miehet siirtyvät persuihin, siinä missä naiset vihreisiin tai vasemmistoon. Kaikkein suurin yksittäinen liike kulkee rkp:stä kokoomukseen. Ruotsinkielinen Stubb vetää hyvin myös ruotsinkielisten ääniä ja RKP sekä Kokoomus ovat aatemaailmaltaan aika lähellä toisia.

Huumemiestä Vihreästä langasta Ylen antiin

Tänään 14.2.2014 ilmestyneessä Vihreässä langassa (3/14) julkaistiin haastattelu, jossa joku huumemies jälleen höpsöttää kannabiksen käyttäjien rankaisemattomuuden hyödyistä.

 

Suoraa linkkiä juttuun ei ole, sillä se ilmestynee virallisesti vain printtiversiossa. Pahoittelen netistä poimitun kuvan heikohkoa laatua, mutta lukukelpoiseksi saa suurennettua tämänkin.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä